JellyPages.com

Google+ Followers

hari sukan negara (10.10.2015)

Assalamualaikum..

#Harisukannegara
#LahadDatu
#Sabah

Hari ni sambut hari sukan negara di sekolah..
dengan kekuatan guru seramai 14 orang..berganding tenaga untuk merealisasikan setiap aktiviti yang dirancang dalam program ini..
dengan penuh bersemangat murid menyanyikan lagu sekolah, lagu sabah,ikrar murid, bacaan doa..

maka bermulalah.....

#aerobik
diketuai oleh cikgu emydonah..bersama guru2 lain termasuklah aku..hehe..saja nak mention..

 #jogaton
murid dilepaskan mengikut tahap..aku??maintain dari IPG..tak pernah lari..hahaha..nampak ngat tak aktifnyer..jalan sajaakk..sama guru2 lain..


#aktiviti lain
-sukaneka
-bola jaring
-futsal
sekolah kami kecil saja..jadi..keluasan sekolah pun kecik ja..tapi..cukup untuk mengaktifkan anak didik yang sentiasa semangat dan cergas ni..alhamdulillah..at least program tetap dijalankan even banyak yang tak cukup..kerja aku??urus untuk sukaneka saja..hehe..ok la jaga budak2 kecik2 ni..comel2 ja..
#penyampaian hadiah.
macam biasa..ada menang.ada kalah..bukan kalah sebenar.cuma..xbernasib baik..



jumpa sekeping ja gambar...
yang lain semua dalam hp..hehe..ini lah sebahagian guru di SK UNICO DESA..
alhamdulillah...jumpa lagi di post lain..
#doakansaya
#dipermudahkansegalaurusan
#insyaallah


No comments:

Post a Comment

mula berblogging

Daisypath Friendship tickers