JellyPages.com

Google+ Followers

makan-makan-makan...

alhamdulillah..senang ati ari ni...

cuti2 ni..saja menjinakkan diri dengan dapur..lagip0n kat umah tak berapa ada orang....tengah hari tadi,saja nak tunjuk bakat kat mak sikit..so, ari ni aku diberi peluang untuk masak..menu ari ni cuma ayam masak lemak cili api , kacang goreng, ikan goreng ,ulam ngn budu..ingatkan tak reti masak..maklumla..mak kata..kalau nak kawin,kena pandai masak..hahahaa..aku p0n..buat2 la reti..hehe..tapi,tak dan nak snap gambar..takut mak tanya plak nnt..uhuhu..
sedap ker tak menu yang aku masak tu..aku tak tahula..
petang tadi..macam biasa,"tea-time" untuk ayahanda ku...pisang goreng,sambal kicap ngn teh..kenyang jer aku makan ari ni..pastu,abg aku ajak g jalan2 teman dia..aku ikut jerla..sekali dia belanja aku makan char koew teaw ..kekenyangan gilerr..lepas isyak plak..kak teh aku ajak kuar lagi..makan lagi...ajak makan bihun sup plak..adoiii...bilala nak stop makan ni..huhhuhu..

sebenarnya,,kesimpulan dari ceritaku sndiri ni..nak kata ari ni merupakan hari yang paling banyak aku makan...tak penah lagi rasanya makan sebanyak ni..terkejut jugak..ingat tak nak makan malam ari ni..tapi..huhuhuh..rezeki aku hari ni..Alhamdulillah...kenyang dikenyangkan..hidup dalam kekenyangan..huhuhuhu..

PERHATIAN kepada miz ezmaliza..anda bersalah...

miz ezmaliza...anda ditangkap kerana telah mencuri masuk blog saya dengan keizinan...dan mengikut akta sendiri..ini hukuman untuk awak..
WAJIB terima..


anda didapati bersalah kerana
-

-

-

-




                                                                        menjadi

 follower ke-200 blog comey saya nie...!!!
wahhh...excitednya...

so...sebagai menghargai awak...saya dengan hepinya nak bagi AWARD khas untuk AWAK...



.........jeng jeng jeng.......


dan ini awardnya

comey kan award nie..??? jemput la amik yer sayammku miSs EzmAliza...
khas untuk awak sorang jer taw..


thanks ya..my dear..shaggy.. ajar aku pelik2 malam ni...
disamping hasil award yg cute ni..hihi

mula berblogging

Daisypath Friendship tickers