JellyPages.com

Google+ Followers

award dari sahabat..

salam...
first of all,saya nak ucapkan ribuan dan jutaan trima kasih kepada miss blogger,kak sarafina..saya pggil kak sebab saya muda setahun jer..saja la terasa muda sket,klau pggil orang kak..hehe,,,jgn mrah ek..lgp0n,sbg penghormatan...ni la award yang saya dapat dr kak fina yang cute ni..

award dah amik..mesti ada tugas yang perlu dilakukan..kena jawab s0klan ni..


1.apa yang buatkan kamu mula blogging..

 mula2 saya menjinakkan diri dlm aktviti blogging ni sebab saya tengok seorg kawan saya ni wat blog..
katanya,kita leh wat blog ni macam diary sendiri..sbab tu saya buat blog..tapi,skrg dh byk post2 lama saya buang..

2.kamu rasa,apa perubahan kamu dari dulu,sampai sekarang?

 berubah??sangat banyak..yang paling byk berubah template ngn layout blog..s0kmo saya tukar..dulu,saya wat blog ni sebab saja2 jer..sekarang,rasanya lebih kepada perkongsian..tak kira k0ngsi pape p0n..fakta,auta,cerita n macam2..bak kata orang,..sharing is caring..

3. apa yang kamu suka pasal ceritasyarafina.blogspot.com

paling suka pasal award yang saya dapat..then,entry tentang best moment dan macam2 lagi..

4. Tag sekurang2nya 3 orang..
                            tak taw nak tag sapa lagi..nnt saya tag ok..

4 comments:

  1. tq so much dear.. =D

    tapi nama akak buka sarafina, tp syarafina.. betulkan ea.. hee~

    p/s: manis semanis coklat

    ReplyDelete
  2. selamat yaa awardnya.. semoga makin semangat ngeblognya :D

    ReplyDelete

mula berblogging

Daisypath Friendship tickers