JellyPages.com

Google+ Followers

ceritera cuti..

bismillahirrahmanirahim...
assalamualaikum wal hamdulillah.
masih dikurniakan umur yang panjang dan boleh bernafas sehingga saat ini..

topik ape yer yang nak di"story" untuk post kali ni ek??
erm...cuti sem berbaki bape hati je lagi..exam sudah..result ja dok tunggu2 tak mau keluaq lagi..hawatt tak tau lambat bebeno..huhu..tapi, xpa..takuitt jugak nak nengok resultnyer..

sepanjang cuti yang hampir sebulan ni..macam2 aktiviti ilmiah dan tak berapa ilmiah yang AR dah buat..antaranya..macam kat bawah ni..AR shortlist kan dia..:)
  • g meeting prudential takaful
  • program2
  • kenduri kendara
  • baby-sitter
  • kerjaaa...=)
kalau nak ikut banyak lagi ni..boleh jadi karangan SPM  la jawabnya..erm..cuti kali ni, tak boleh nak ber holiday dengan family, sebab ada family AR yang sakit dan dimasukkan ke hospital..
Antara banyak2 aktiviti AR, AR nak cita tentang kenduri kendara yang AR sempat hadir...

Majlis pertama adalah majlis pertunangan kakak AR sendiri iaitu cik mawar seri..then, bermulalah perjalanan AR untuk ke majlis2 perkahwinan sahabat2 IPG...wani,syu,dayah n sha..banyak jugak kenduri kahwin yang AR tak dapat hadir..sampai tersilap tarikh pun ada..hoho..teruk betull..

Paling best bila AR bermusafir dengan classmate AR ke Perak..Jenuh jugak pujuk mak nak bawak si PDU tu ke sana,,.berhari2 pujuk mak nak mintak greenlight..akhirnya...Alhamdulillah..dapat juga drive keta tu p sana..kalau x, kempunanlah AR nak ke majlis akad nikah my bestie..hehe..
Mana la mak tak bagi, keta tu temperature nya cepat no nak naik..xleh bawak laju sikit..huhu..

ni jer la gambar yang di edit..jadi satu..cukupla noo..hehe..
rajin2 nanti AR sambung lagi cita AR..(bajet macam orang baca jer..hihi)







No comments:

Post a Comment

mula berblogging

Daisypath Friendship tickers