JellyPages.com

Google+ Followers

EXAM MODE..

Assalamualaikum semua..
alhamdulillah..pagi yang indah, pagi yang ceria, pagi yang barakah...insyaAllah,,
dalam sibuk mencari side income as agent insurance di prudential, jangan lupa tanggungjawab di IPG TERCHENTAA..
tahun ni is the last year at IPSAH..so, kena la pulun sungguh2..
minggu ni dah start exam fever..but, AR still not study yet..huhu..(bila nak start ntah??)


dalam sibuk2 nak exam pulak, AR kena blik every week coz nak kena ready utk kenduri di rumah nanti..(but not mine..:)) tapi, takpe..insyaAllah..kita tolong orang, Allah akan tolong kita
 (kena selalu ingat janji Allah)

Now!!! 
Kenala start studt..masa dah nak dekat dah..exam tinggal lagi bapa hari je lagi..walaupun dua paper je for this semester, tapi,..tajuk2 dia giler tough..susah kott..

 and NOWW nak PROMOTE!!!
 nak jugak cari sesiapa yang berminat amik polisis terbaik dunia ni..sesiap yang berminat nak 
ada medical card prudential takaful ni..don't forget to contact me..ni la contoh medical card..

LAST but not least..
AR ucapkan kita berjaya dalam setiap pekerjaan yang kita lakukan..
untuk sesiapa yang masih menjadi penuntut atau masih study, especially di IPG,SEMESTER 7, AR doakan kita semua berjaya jawab exam semester ni dengan jayanya..insyaAllah..



No comments:

Post a Comment

mula berblogging

Daisypath Friendship tickers