JellyPages.com

Google+ Followers

makan-makan-makan...

alhamdulillah..senang ati ari ni...

cuti2 ni..saja menjinakkan diri dengan dapur..lagip0n kat umah tak berapa ada orang....tengah hari tadi,saja nak tunjuk bakat kat mak sikit..so, ari ni aku diberi peluang untuk masak..menu ari ni cuma ayam masak lemak cili api , kacang goreng, ikan goreng ,ulam ngn budu..ingatkan tak reti masak..maklumla..mak kata..kalau nak kawin,kena pandai masak..hahahaa..aku p0n..buat2 la reti..hehe..tapi,tak dan nak snap gambar..takut mak tanya plak nnt..uhuhu..
sedap ker tak menu yang aku masak tu..aku tak tahula..
petang tadi..macam biasa,"tea-time" untuk ayahanda ku...pisang goreng,sambal kicap ngn teh..kenyang jer aku makan ari ni..pastu,abg aku ajak g jalan2 teman dia..aku ikut jerla..sekali dia belanja aku makan char koew teaw ..kekenyangan gilerr..lepas isyak plak..kak teh aku ajak kuar lagi..makan lagi...ajak makan bihun sup plak..adoiii...bilala nak stop makan ni..huhhuhu..

sebenarnya,,kesimpulan dari ceritaku sndiri ni..nak kata ari ni merupakan hari yang paling banyak aku makan...tak penah lagi rasanya makan sebanyak ni..terkejut jugak..ingat tak nak makan malam ari ni..tapi..huhuhuh..rezeki aku hari ni..Alhamdulillah...kenyang dikenyangkan..hidup dalam kekenyangan..huhuhuhu..

7 comments:

  1. patot la sihat je..huu..guro malam hari ustazah..=P

    ReplyDelete
  2. akim-amboiii..snsitif bt0l bab2 ni..mmg p0n..shat skm0..bilala nk kuruss..huhuhu

    ReplyDelete
  3. hihi same la kita..
    byk mkn, mknn tgh byk d rumah..rezki :D

    ReplyDelete
  4. fa-in-rezeki bersama...huhuu..mmg nk bg tmbh brat nii

    ReplyDelete
  5. bertambahla berat badan cam nie...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur Torres pengkhianat Liverpool

    ReplyDelete
  6. mau gemok kalo hr2 cam nie...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur Torres pengkhianat Liverpool

    ReplyDelete

mula berblogging

Daisypath Friendship tickers