JellyPages.com

Google+ Followers

"Mari Sertai BlogList Izamir Ridzwan"

senang jer nak join bloglist IR neyh..ikut jer step2 ni..kenggkawan yg akan ditag nnt p0n..ikut jer cara ni..

1.Mesti jadi follower Izamir Ridzwan
--yang ni dah jadi lama dahh,,--

2.Buat satu entry dan letak tajuk 
"Mari Sertai BlogList Izamir Ridzwan" serta link kan ke entry ni..
--tengah bertungkus lumus dok menaip neyhh..--

3.Nyatakan korang ni si jejaka @ si jelita
--confirm da si jelita..walaupun tak jelita..--
4.Pandangan korang tentang blog Izamir Ridzwan 
--simple,banyak maklumat dan sangat berinformasi--
5.Suka baca entry mengenai apa dalam blog Izamir Ridzwan (Personal, Umum, Berita, Filem, dll).. Sila nyatakan..
--semua..tapi,paling suka baca entry personal..--

6.Tag 3 sahabat blogger anda..Pastikan mereka tahu..

7.Tinggalkan URL entry..
--jap g smpaila url kt bl0g IR..
OK..SIAP SUDAAHH..

2 comments:

mula berblogging

Daisypath Friendship tickers